Pálinkák és párlatok

 

uveg

Ageni Szilva Pálinka

 

A magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája a szilva. Könnyed, kedves, nem tolakodó szilvás jegyekkel, lágy gyümölcsös illat. Olajos struktúra.

Ízében megjelenik a szilva könnyed íz világa,de karakteressége is jelen van. . Utóíze hosszan megmarad.

 

 

Alk.: 48%

Banán Párlat

 

Egyértelműen magában hordozza az érett banán megannyi, ínycsiklandózó jegyeit: illatában intenzív, karakteres, mással össze nem téveszthető egzotikus gyümölcsösség jellemzi. Hosszantartó íz hatás igazi rabul ejtő párlat!

Díjak:


  • Ezüst érem 
    2012 Ongai Pálinka verseny

  • Ezüst érem 2012 Gyulai Kisüsti pálinka világ kupa

Alk.: 46%

uveg

Őszi Barack Pálinka

 

Ritkaságnak számít az őszibarack, hiszen nem sokan mernek ebből a gyümölcsből pálinkát főzni. . Az illata , mint az érett őszibaracké, kompótosan édes. Íze lágy, jelegesen gyümölcsös . Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik a nőies íz kompozíciókat keresik egy könnyű vacsora mellé, vagy baráti csevegéshez. A néma ízlelgetés után biztosan beszédtéma lesz selymes utóíze, amely sokáig a szájban marad.

 

Alk.: 40%

uveg

Mirabella Vadszilva Pálinka

 

A tél beköszöntével megkezdődik a szüret , Mirabella Pálinka alkotó alanya ekkor már megfelelő. Természetesen ebben az esetben is elsődleges az egészséges gyümölcs. Intenzív, elegáns, gyümölcsös karakter, friss aroma. Különleges illat jegyekkel egy igazi élmény!

 

 

Alk.: 42%

 

 

 

Core Design Studio