Pálinkák és párlatok
Ageni Szilva Pálinka
A magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája a szilva. Könnyed, kedves, nem tolakodó szilvás jegyekkel, lágy gyümölcsös illat. Olajos struktúra. Ízében megjelenik a szilva könnyed íz világa,de karakteressége is jelen van. . Utóíze hosszan megmarad.
Alk.: 48% |
|
Banán Párlat
Egyértelműen magában hordozza az érett banán megannyi, ínycsiklandózó jegyeit: illatában intenzív, karakteres, mással össze nem téveszthető egzotikus gyümölcsösség jellemzi. Hosszantartó íz hatás igazi rabul ejtő párlat! Díjak:
Alk.: 46% |
|
Őszi Barack Pálinka
Ritkaságnak számít az őszibarack, hiszen nem sokan mernek ebből a gyümölcsből pálinkát főzni. . Az illata , mint az érett őszibaracké, kompótosan édes. Íze lágy, jelegesen gyümölcsös . Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik a nőies íz kompozíciókat keresik egy könnyű vacsora mellé, vagy baráti csevegéshez. A néma ízlelgetés után biztosan beszédtéma lesz selymes utóíze, amely sokáig a szájban marad.
Alk.: 40% |
|
Mirabella Vadszilva Pálinka
A tél beköszöntével megkezdődik a szüret , Mirabella Pálinka alkotó alanya ekkor már megfelelő. Természetesen ebben az esetben is elsődleges az egészséges gyümölcs. Intenzív, elegáns, gyümölcsös karakter, friss aroma. Különleges illat jegyekkel egy igazi élmény!
Alk.: 42% |