Pálinkák és párlatok
Pálinkáim saját termesztésű gyümölcsből készülnek melyet gondosan válogatunk és nagy odafigyeléssel, egészen a palackozásig végig kísérjük útját. Minden egyes fázist saját magunk végzünk. Szeretném ha pálinkáim igazi élményutazást nyújtanának a gyümölcs ízek világában. Egy üveg pálinka , egy rész a gyümölcs lelkéből. A pálinkát kóstolónak meg kell ismerni a gyümölcs lelkét, nekem pedig feladatom azt a palackba zárni.
Bigaro Cseresznye PálinkaPrémium Bigaro cseresznye pálinka - egy igazán megragadó illatvilágú marcipános és bonbonos jelleggel, ízében az érett ropogós cseresznye valamint a csokoládé találkozása fedezhető fel. Palettámon nevezhető"pálinka királynőnek" eddigi legtöbb elismerést szerző pálinkám. Dijak:
Alk.: 42% |
|
Cserszegi Fűszeres Szőlő PálinkaPrémium Cserszegi Fűszeres Szőlő pálinka - A Cserszegi Fűszeres szőlőfajtát a legnagyobb magyar szőlőnemesítő Bakonyi Károly keresztezte az Irsai Olivér és a piros Tramini szőlőfajtából. Neve egyrészről Cserszegtomajra a Balaton melléki szülőhazájára, másrészről fűszeres illatára és ízére utal. Illata karakteres intenzív fűszeres jegyekkel, ízben pedig a friss jellegzetes szőlő zamatát idézi. Dijak:
Alk.: 40% |
|
Magyar Kajszibarack PálinkaMagyar Kajszibarack pálinka - Rendkívül intenzív ízű kajszibarack pálinka. Az érett, zamatos gyümölcs íz- és illatjegyei, finom lekvárosság, rabulejtően kellemes, gyümölcsös hosszú lecsengésű.
Alk.: 40% |
|
Málna Pálinka
Málna pálinka - Igazi robbanás, karakteres, nagyon fajtajelleges illat, zamatos hosszan tartó gyümölcsösséggel. Igazi íz és illatbomba, keresetlenül is egy könnyed kuriózum a málna ellenállhatatlan tulajdonságaival..
Alk.:43% |