Pálinkák és párlatok

Pálinkáim saját termesztésű gyümölcsből készülnek melyet gondosan válogatunk és nagy odafigyeléssel, egészen a palackozásig végig kísérjük útját. Minden egyes fázist saját magunk végzünk. Szeretném ha pálinkáim igazi élményutazást nyújtanának a gyümölcs ízek világában. Egy üveg pálinka , egy rész a gyümölcs lelkéből. A pálinkát kóstolónak meg kell ismerni a gyümölcs lelkét, nekem pedig feladatom azt a palackba zárni.

 

uveg

Bigaro Cseresznye Pálinka

Prémium Bigaro cseresznye pálinka - egy igazán megragadó illatvilágú marcipános és bonbonos jelleggel, ízében az érett ropogós cseresznye valamint a csokoládé találkozása fedezhető fel. Palettámon nevezhető"pálinka királynőnek" eddigi legtöbb elismerést szerző pálinkám.

Dijak:

  • Arany érem és Champion díj2012 Ongai Pálinka verseny
  • Ezüst érem 2012 Gyulai Kisüsti pálinka világ kupa
  • 2014 III. Palóc Pálinka és Párlatverseny Bronz érem
  • 2016 Quintessence VII. Pálinkaverseny Bronz érem

 

Alk.: 42%

uveg

Cserszegi Fűszeres Szőlő Pálinka

Prémium Cserszegi Fűszeres Szőlő pálinka - A Cserszegi Fűszeres szőlőfajtát a legnagyobb magyar szőlőnemesítő Bakonyi Károly keresztezte az Irsai Olivér és a piros Tramini szőlőfajtából. Neve egyrészről Cserszegtomajra a Balaton melléki szülőhazájára, másrészről fűszeres illatára és ízére utal. Illata karakteres intenzív fűszeres jegyekkel, ízben pedig a friss jellegzetes szőlő zamatát idézi.

Dijak:

  • Bronz érem 2012 Gyulai Kisüsti pálinka világ kupa

Alk.: 40%

uveg

Magyar Kajszibarack Pálinka

Magyar Kajszibarack pálinka - Rendkívül intenzív ízű kajszibarack pálinka. Az érett, zamatos gyümölcs íz- és illatjegyei, finom lekvárosság, rabulejtően kellemes, gyümölcsös hosszú lecsengésű.

 

Alk.: 40%

uveg

Málna Pálinka

 

Málna pálinka - Igazi robbanás, karakteres, nagyon fajtajelleges illat, zamatos hosszan tartó gyümölcsösséggel. Igazi íz és illatbomba, keresetlenül is egy könnyed kuriózum a málna ellenállhatatlan tulajdonságaival..

 

Alk.:43%

 

 

 

 

Core Design Studio